Online daten: welke beroepen zijn het meest sexy?

Als je profielen zit te keuren op zoek naar een leuke date, dan let je ook op het beroep van die potentiële date. Het ene beroep verhoogt je kansen op het liefdesweb beter dan het andere beroep. Daar is zelfs onderzoek naar gedaan door de datingapp Happn! Uit dit onderzoek komen vijf beroepen als meest sexy uit de test.

Sexy beroepenSexy beroepen voor mannen

Het is waar wat ze zeggen: vrouwen gaan voor de mannen in pak. Het meest aantrekkelijke beroep waar vrouwen al snel ‘ja’ op zeggen tijdens het online daten is advocaat. Misschien denk je bij advocaat niet meteen aan sexy, maar blijkbaar vinden vrouw ambitie erg aantrekkelijk. Mannen met een colbert en stropdas aan doen t ‘m voor de vrouwtjes, want naast advocaat staan ook analisten, ingenieurs en mensen die in sales werken in de top 5. En als laatste vinden vrouwen het maar al te leuk als een man dokter is. Die witte jas trekken ze na een lange werkdag waarschijnlijk maar al te graag uit!

Sexy beroepen voor vrouwen

Niet alleen vrouwen vinden advocaten aantrekkelijk, ook mannen daten graag een vrouw die advocaat is en staat daarom ook op nummer 1 van de top 5 meest sexy beroepen voor vrouwen. Ook dokters vinden mannen zeer aantrekkelijk en de rest van de lijst bestaat uit leraressen, ontwerpers en marketeers. Het lijkt erop dat mannen graag naar vrouwen kijken in een mantelpakje of die leiding geven.

Andere aantrekkelijke banen

Er zijn natuurlijk nog een heleboel andere sexy beroepen. Piloot, vinden vrouwen ook erg aantrekkelijk, net als brandweerman en politieagent, maar ook muzikant en kunstenaar staan hoog op het lijstje. Mannen daarentegen vonden juist beroepen als fysiotherapeut, verpleegster, makelaar en mondhygiënist juist zeer sexy, maar ze hadden ook veel waardering voor stewardessen, accountants en hairstylisten. Ben jij op zoek naar een sexy date met een leuke man of vrouw? Meld je dan gratis aan op één van de vele datingsites op onze website en wie weet scoor jij wel die leuke piloot, lerares of advocaat!

Geplaatst in Dating blog Getagd met , , , , ,

Ben je op zoek naar een datingsite en twijfel je welke je moet nemen? Hieronder een aantal van onze meestpopulaire datingsites.

Pepper - populair onder jongeren
Relatieplanet - grootste van NL
 Lexa - Meest bekende datingsite
 Parship - Beste in matchen
 DatingEasy - Makkelijk in gebruik
 50plusMatch Populair onder 50+
 Match4me - Voor alle leeftijden

Bekijk het complete datingoverzicht