Keurmerk Veilig Daten

keurmerk-veilig-datenEr zijn veel datingsites in Nederland. Daarom is het Keurmerk Veilig Daten tot stand gekomen. Dit keurmerk moet consumenten een gevoel van veiligheid, transparantie en zekerheid geven. Daarnaast moet een datingsite een servicegerichte klantenservice bieden. Een aantal grote datingsites is samen met de consumentenbond aan tafel gaan zitten om dit datingkeurmerk te bewerkstelligen.

Datingsites die in aanmerking willen komen voor het Keurmerk Veilig Daten worden onderworpen aan een aantal voorwaarden. Zo moeten zij zich houden aan regels voor klantvriendelijkheid, veiligheid en transparantie.

Wat kun je met een datingkeurmerk

Door middel van het datingkeurmerk kan je als consument makkelijk herkennen waar je veilig kan daten. Dit betekend natuurlijk niet dat alle andere datingsites per definitie onveilig zijn. Wel kan je erop vertrouwen dat een datingsite met keurmerk het belang van de consument voorop stelt.

Daarnaast zal een datingsite voldoen aan de volgende punten

  • Eerlijkheid en transparantie over prijzen en abonnementsmodellen
  • Klantvriendelijke voorwaarden
  • Goede bereikbaarheid bij vragen of klachten
  • Felle beleidsvoering tegen oplichting

Als een datingsite aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoet krijgt de datingsite naast het Keurmerk Veilig Daten, ook het Thuiswinkel Waarborg logo.

Welke datingsites met het datingkeurmerk

Onderstaande datingsites beschikken momenteel over het Keurmerk Veilig Daten. Wanneer u zich inschrijft bent u zich verzekerd van een datingsite die uw belang voorop stelt. Daarnaast beschikken deze datingsites over een goed bereikbare klantenservice.

Meer informatie over Keurmerk Veilig Daten

Ga voor meer informatie over het Keurmerk Veilig Daten naar keurmerkveiligdaten.nl. U kunt hier tevens de voorwaarden inzien waaraan datingsites moeten voldoen.