Gratis dating acties

gratis dating actiesEr zijn vaak leuke acties van de grote datingsites om kennis te maken met het daten. Zo is het bij de één mogelijk om een aantal dagen een premium lidmaatschap uit te proberen en krijgt u bij de andere datingsite een leuk cadeau. Wij houden het internet in de gaten en zullen op deze pagina de datingsites vermelden waar momenteel acties zijn.

Maak kans op kaartjes voor een singlefeest, date enkele dagen gratis of krijg zelfs een volledig extra maand daten cadeau bij een betaald lidmaatschap. We hebben de acties voor je op een rij gezet. Alle gratis datingacties lopen automatisch af.

Volledig gratis daten

Hieronder vind je een overzicht van alle lopende actie met betrekking tot gratis dating. Grote datingsites als Lexa, Parship, en Relatieplanet hebben geregeld acties waarbij  gratis lidmaatschap wordt weggegeven. Twijfel je of een bepaalde datingsite bij je past, dan is dit een unieke kans om op een leuke manier de datingsite te verkennen. Voor alle acties is van toepassing dat deze automatisch aflopen zonder verplichtingen.