Dating soorten

vrouw-datingJe kan je dus voorstellen, dat er enorm veel verschillende soorten datingsites zijn. Soms lijkt het dat het aantal personen op datingsites voor een specifieke doelgroep veel kleiner is, maar het voordeel is vaak wel dat er alleen singles op staan die ook echt iets gemeen hebben met jouw persoonlijke voorkeuren.

Soorten datingsites

We kunnen ook onderscheid maken in datingsite die zich richten op een doelgroep. Hetero, homo, lesbisch of bi. Datingsite voor Aziaten of Arabische singles. Datingsites voor donkere mensen of getinte mensen. Andere voorbeelden van specifieke unieke datingsites zijn: gehandicapten dating, hoger opgeleiden dating, mooie mensen dating, enzovoorts.

op deze pagina hebben wij een overzicht van goed aangeschreven datingsites gezet welke stuk voor stuk een specialisme hebben in een bepaalde dating doelgroep.

Gratis dating

gratis-datingsiteDit zijn datingsites waarbij het daten volledig gratis is. Vaak kost het geld om jezelf aan te melden bij een datingsite of kan je wel gratis aanmelden, maar geen gebruik maken van specifieke dating opties.

 

Erotische dating

images-150x150

Erotisch daten is aan een opmars bezig en steeds minder een taboe. Maar op welke datingsites kun je nu het beste rondkijken voor een erotische date? Wij hebben een overzicht gemaakt met de meest betrouwebare datingsites welke gespecialiseerd zijn in erotisch daten.

Homo dating

Gay-kiss-150x150Ook homo’s en lesbiennes maken gebruik van het internet om een serieuze date te vinden. Homo dating is steeds meer in opmars omdat het een laagdrempelige manier is om contact te leggen met iemand van hetzelfde geslacht. Ben je op zoek naar een datingsites voor homos? Wij hebben er een aantal op een rij gezet.

Etnische dating

thai-girls-03-150x150Etnische dating is gericht op mensen die bij het daten waarde hechten aan afkomst, huidskleur of cultuur. Websites specifiek gemaakt voor etnische dating zijn handig voor iedereen die op zoek is naar een man of vrouw van specifieke etniciteit. Etnische dating is zowel geschikt voor mensen die op zoek zijn naar losse contacten of flirts, als naar een meer serieuze relatie.