Relatieplanet dating

relatieplanet
Datingsite Relatieplanet voor de 6e maal uitgeroepen tot populairste datingsite van het jaar.  Datingsite Relatieplanet.nl weet zich continue te onderscheiden als een nuchtere, veilige en toegankelijke datingwebsite.

Relatieplanet heeft het afgelopen jaar een aantal belangrijke innovaties doorgevoerd. De website is vernieuwd en heeft een frissere uitstraling gekregen. Daarnaast zijn er veel functionaliteiten aangepast en heeft Relatieplanet een datingapp gelanceerd. Afgelopen juli heeft Relatieplanet haar 5.000.000ste inschrijving mogen verwelkomen.

Wat vinden wij van Relatieplanet

Wanneer je begint met daten dan wil je dat het serieus is. Relatieplanet heeft zich de afgelopen jaren neergezet als een absoluut betrouwbare datingsite. Relatieplanet is met meer dan 6000 aanmeldingen per week de onbetwiste nummer 1 van de Benelux. Wij zien Relatieplanet als een belangrijke speler in de datingwereld. De combinatie van een professionele datingsite, vriendelijke klantenservice en uitstekende resultaten maken dat ook wij Relatieplanet aan uw willen aanbevelen

  • Lid van Thuiswinkel.org
  • Wetenschappelijke vragenlijst
  • Sterk, bekend merk en betrouwbaar imago;
  • Mobiele dating app
  • Best getest door Tros Radar (voorjaar 2010);
  • Uitverkozen tot populairste ‘Website van het jaar 2009. 2010, 2011. 2012. 2013, 2014

Tip: Wanneer je de vragenlijst eerlijk invult krijg je een leuk beeld van jou persoonlijke eigenschappen. Daarnaast weet je zeker dat de geselecteerde kandidaten bij je passen. Neem de tijd om de vragenlijst in te vullen!

Gratis inschrijven mogelijk Ja
Aantal leden +- 4.000.000
Persoonlijkheidstest Ja, wetenschappelijk
Gevalideerde profielen Ja
Beveiligde website Ja
Contactgarantie Ja
Website www.relatieplanet.nl

Relatieplanet